Ανδρέας Κονδύλης
Ανδρέας Κονδύλης
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014-2019: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακαινισμένοι όλοι οι αθλητικοί χώροι, υπαίθρια γυμναστήρια στην πόλη μας και πολλά προγράμματα άθλησης, υγείας, ευεξίας για κάθε ηλικία και κοινωνική ομάδα!!

Για αναλυτικότερο απολογισμό, σας περιμένουμε αύριο Σάββατο 20 Απριλίου, ώρα 8 μ.μ. στο Δημοτικό θέατρο "Κάρολος Κουν".
Ανδρέας Κονδύλης
Ανδρέας Κονδύλης
Ανδρέας ΚονδύληςΑνδρέας Κονδύλης shared a post.
Φυτεύτηκαν μικροί θάμνοι λεβάντας και δενδρολίβανου στη Λ. Αλίμου: https://bit.ly/2GjyAAx
Ανδρέας Κονδύλης
Ανδρέας ΚονδύληςΑνδρέας Κονδύλης shared a post.
Πάσχα στην πόλη: Δημιουργικά εργαστήρια από τον ΘΟΠΑΑ ---> https://bit.ly/2v3NrK9
Ανδρέας Κονδύλης
Ανδρέας Κονδύλης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ 2014-2019

4,5 χρόνια σκληρής δουλειάς, με πολλή προσπάθεια, κόπο, κούραση, επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές, απογοητεύσεις, δημιουργικότητα...

Το αποτέλεσμα: μια πόλη καλύτερη και πιο όμορφη, ένας Άλιμος για τον οποίο είμαστε όλοι περήφανοι!!

Σας περιμένουμε στον απολογισμό του έργου της Δημοτικής μας Αρχής το Σάββατο 20 Απριλίου στο "Κάρολος Κουν".

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. ακριβώς!!

Δήμαρχος

Ο Ανδρέας Κονδύλης είναι δικηγόρος. Δήμαρχος Αλίμου από τον Σεπτέμβριο 2014 έως σήμερα. Είναι 39 χρόνων.

Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και στο Παρίσι. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master) στο Αστικό Δίκαιο των Νέων Τεχνολογιών, με εξειδίκευση στα νομικά θέματα που προκύπτουν από τη σύγχρονη Τεχνολογία, όπως Γενετικά Πειράματα, Κλωνοποίηση, Internet, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κ.τ.λ.

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου από το 2003 μέχρι το 2014,  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (2007 – 2008), Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (2009 – 2010) και Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών (2011-2013).

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα δημοτικά προβλήματα. Από το 1996 ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου Αμπελακίων, έλαβε μέρος στις κινητοποιήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής για τη διάσωση της παραλίας του Αλίμου και στην πρωτοβουλία διαμαρτυρίας για την «τσιμεντοποίηση» του παλαιού αεροδρομίου. Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Α.Λ.Φ.Α. (2007 – 2008).

Αναπληρωτής του Δημάρχου ως Πρόεδρος στη Δημαρχιακή Επιτροπή, μέλος του Δ.Σ. στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας (2007 – 2010), Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου (2003 – 2006), Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών (2003 – 2010) και εκπρόσωπος του Δήμου μας στο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης (2007 – 2009). Εργάστηκε επίσης για την ίδρυση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αλίμου, τη μείωση των Δημοτικών Τελών για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άποροι, άτομα με αναπηρία), τη λειτουργία του νέου Παιδικού Σταθμού στην οδό Κοτζιά, τη δημιουργία του νέου Γ΄ ΚΑΠΗ (περιοχή Γκρώμαν), την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τη νεολαία, τη μεταστέγαση του ΚΔΑΠ Άνω Καλαμακίου, την αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων, την ανέγερση του νέου Παιδικού Σταθμού στα Αμπελάκια (οδός Μανδηλαρά και Λεωφόρο Καλαμακίου), τη δημιουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Γραφείου Εθελοντισμού, το Κίνημα των Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και άλλες κοινωνικές δράσεις και δομές που λειτούργησαν για πρώτη φορά στον Άλιμο.

Το 2013, πεπεισμένος πια ότι τα παλιά σχήματα δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο στο τέλμα, αρχίζει το δικό του, ανεξάρτητο αγώνα, με τη συμπαράσταση άξιων συνεργατών. Παραιτείται από Αντιδήμαρχος και δημιουργεί την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο», η οποία παρουσιάζεται στους Αλιμιώτες στις 9 Νοεμβρίου 2013. Στις 25 Μαΐου 2014 κερδίζει με ευρεία πλειοψηφία τις εκλογές για τη δημοτική αρχή στον Άλιμο.

Στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 εκλέχτηκε Δήμαρχος Αλίμου και από 1η Σεπτεμβρίου 2014 ανέλαβε Δήμαρχος Αλίμου.

Φωτογραφίες

Βίντεο