Ανδρέας Κονδύλης
Ανδρέας Κονδύλης
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους!! Πολλές ευχές ιδιαίτερα σε όσες και όσους γιορτάζουν!!
Ανδρέας Κονδύλης
Ανδρέας ΚονδύληςΑνδρέας Κονδύλης shared a post.
Niki Phillips
Πριν μερικές μέρες ζήτησα σε αυτή τη σελίδα να καθαριστεί οικόπεδο στην Π. Μελα. Ήταν γεμάτο σκουπίδια (δυσοσμία και κουνούπια) και ξερά χόρτα (κίνδυνος πυρκαγιάς). Σήμερα καθαρίστηκε ολοκληρωτικά. Δεν γνωρίζω αν ο καθαρισμός ήταν προγραμματισμένος ή αν ο δήμος ανταποκριθηκε άμεσα στο αίτημα μου. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ θερμά το έργο του Δημάρχου και όλων των εμπλεκόμενων, που έχουν δημιουργήσει μια άριστη εικόνα της πόλης μας. Μας παρακινεί να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι δημότες. Ευχαριστώ από καρδιάς για τη φροντίδα!!! ‎
Ανδρέας Κονδύλης
Ανδρέας Κονδύλης
ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟΙ

Μπορεί να βρισκόμαστε μία 'ανάσα' από το Δεκαπενταύγουστο, όμως οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά, προκειμένοι οι Παιδικοί μας Σταθμοί να είναι πανέτοιμοι και αναβαθμισμένοι για να υποδεχθούν τον Σεπτέμβριο τους μικρούς Αλιμιώτες!!

Με τις εργασίες ανακάινισης που ολοκληρώνονται πριν τα τέλη Αυγούστου:

- Οι Παιδικοί μας Σταθμοί είναι ήδη από τώρα εναρμονισμένοι με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, η τήρηση των οποίων θα είναι υποχρεωτική από το 2021 και μετά.

- Αξιοποιούνται καλύτερα τα κτίρια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, με τη δημιουργία νέων αιθουσών σε χώρους που παρέμεναν αναξιοποίητοι.

- Δημιουργούνται επιπλέον θέσεις για βρέφη και νήπια, ώστε να εξυπηρετηθούν όσες δυνατόν περισσότερες οικογένειες.

- Συντηρούνται και αναβαθμίζονται οι κτιριακές εγκαταστάσεις των Σταθμών.

Ταυτόχρονα, προχωράει και η συντήρηση και πιστοποίηση όλων των Παιδικών Χαρών των Νηπιαγωγείων του Δήμου μας, ώστε και αυτά να είναι πανέτοιμα και ασφαλή για τους νεαρούς Αλιμιώτες που ξεκινάνε σχολείο τον Σεπτέμβριο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

 • Ο Ανδρέας Κονδύλης εκλέχθηκε Δήμαρχος Αλίμου τον Μάιο του 2014 και κατέρχεται και πάλι ως υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης στις φετινές Αυτοδιοικητικές Εκλογές.
 • Είναι 40 ετών και δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Με σπουδές στη Νομική Αθηνών και στο Παρίσι, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master) στο Αστικό Δίκαιο των Νέων Τεχνολογιών, με εξειδίκευση στα νομικά θέματα που προκύπτουν από τη σύγχρονη Τεχνολογία, όπως Γενετικά Πειράματα, Κλωνοποίηση, Internet, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κ.τ.λ.. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.
 • Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα Δημοτικά προβλήματα. Ήδη από το 1996 ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου Αμπελακίων και έλαβε μέρος στις κινητοποιήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής για τη διάσωση της παραλίας του Αλίμου, ενώ αργότερα διετέλεσε και Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Α.Λ.Φ.Α.
 • Σε ηλικία 23 ετών (2002) εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος και έκτοτε, μέχρι την ανάδειξή του στο δημαρχιακό αξίωμα, εκλεγόταν σε κάθε δημοτικές εκλογές ως σύμβουλος, καθώς η παρουσία και η δράση του στα κοινά του Αλίμου ήταν έντονη και αποτελεσματική.
 • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής (2007 – 2008), Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (2009 – 2010) και Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών (2011 – 2013). Μέλος του Δ.Σ. στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας (2007–2010), Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου (2003–2006), Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών (2003–2010) και εκπρόσωπος του Δήμου Αλίμου στο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης (2007–2009).
 • Μέχρι το 2012 εργάστηκε για την ίδρυση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, τη μείωση των Δημοτικών Τελών για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τη λειτουργία του νέου Παιδικού Σταθμού στην οδό Κοτζιά, τη δημιουργία του νέου Γ’ ΚΑΠΗ (περιοχή Γκρώμαν), την αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων, την ανέγερση του νέου Παιδικού Σταθμού στα Αμπελάκια (λεωφ. Καλαμακίου), τη δημιουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Γραφείου Εθελοντισμού, το Κίνημα των Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και άλλες κοινωνικές δράσεις και δομές που λειτούργησαν για πρώτη φορά στον Άλιμο.
 • Το 2013, πεπεισμένος πια ότι τα παλιά σχήματα δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο στο τέλμα, άρχισε τον δικό του, ανεξάρτητο αγώνα, με τη συμπαράσταση άξιων συνεργατών. Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος και δημιούργησε την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο». Στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 αναδείχθηκε Δήμαρχος Αλίμου με ποσοστό 57,8% και από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ανέλαβε καθήκοντα.
 • Κατά τη διάρκεια της θητείας του προσπάθησε ν’ αποκαταστήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δημοτική Αρχή και εργάστηκε ιδιαίτερα για:
  • Την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου, με την αποπληρωμή σχεδόν 50% των συσσωρευμένων χρεών
  • Τη φροντίδα της καθαριότητας, του πρασίνου και του περιβάλλοντος
  • Την ανακαίνιση όλων των δημοτικών υποδομών (παιδικές χαρές, γήπεδα, κολυμβητήριο κ.λπ.)
  • Τον πολιτισμό στην καθημερινότητα (δημιουργία Cine Άλιμος, Δημοτικής Πινακοθήκης, Ανοιχτού Πανεπιστημίου, Alimos Web Radio, πρόγραμμα «Η Ζωή Είναι Ωραία» κ.ά.)
  • Την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου με τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού (υπαίθρια κοινόχρηστα γυμναστήρια, πάρκα σκύλων κ.λπ.)
  • Την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στη λειτουργία του Δήμου και της πόλης
  • Τη συμμετοχή του Δήμου Αλίμου στα «μεγάλα θέματα» της περιοχής που θεμελιώνουν γερά την πορεία της πόλης στο αύριο: Μαρίνα Αλίμου, πρώην Αεροδρόμιο, Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής κ.ά.
 • Μετά από μια γόνιμη και δημιουργική θητεία και με πρόταγμα τον πολιτισμό της καθημερινότητας, την ευγένεια και τον σεβασμό για τον διπλανό και την πόλη, ο Ανδρέας Κονδύλης, επικεφαλής και πάλι των «Αγαπώ τον Άλιμο», είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου.

Φωτογραφίες

Βίντεο