“Γεννήθηκα το 1962 στην Αθήνα. Αποφοίτησα από τη Σχολή Τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας, ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών. Μετεκπαιδεύτηκα στη Γαλλία στα συστήματα αυτομάτου ελέγχου Αεροσκαφών. Υπηρέτησα σε διάφορες μονάδες και επιτελικές θέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 2013 αποστρατεύτηκα σαν ανώτερος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και από τότε δραστηριοποιούμαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Βλαμοπούλου, καθηγήτρια φιλολογίας και έχω δύο παιδιά, τον Δημήτρη που είναι τελειόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α και τον Θοδωρή που είναι μαθητής γυμνασίου.”

Αγαπητοί φίλοι/ες

Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης « Αγαπώ τον Άλιμο », εντάχτηκα σε αυτήν, για να συναντήσω το πείσμα μου για μια όμορφη πόλη, για την πόλη που αγαπώ. Από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΘΟΠΑΑ που ο Δήμαρχος  μου εμπιστεύτηκε, εργάστηκα με μεθοδικότητα, συλλογικότητα και συνέπεια. Του είμαι ευγνώμων για τα όνειρα που μπόρεσα να κάνω και που δεν είχαν όρια.

Με τη δική σας εντολή θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πόλη μας.

Είμαι βέβαιος ότι ο Άλιμος, με Δήμαρχο τον Ανδρέα Κονδύλη και ισχυρή εντολή διοίκησης, θα πάει σύντομα ακόμα πιο ψηλά, πιο δυναμικά, πιο δημιουργικά. Η διαρκής αισιοδοξία μας για το αύριο πολλαπλασιάζει τη δύναμη και τη θέλησή μας.

Μέσα από μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη πορεία, απολαμβάνουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτή τη δύσκολη αλλά επιτυχημένη πορεία ζητάμε να επικυρώσετε. Τα πεπραγμένα των πέντε τελευταίων ετών αποτελούν παρακαταθήκη και εγγύηση για όσα θα ακολουθήσουν την επόμενη μέρα.

Με αίσθημα ευθύνης και αυτογνωσίας, με προσήλωση στους στόχους μας, με προσφορά αλλά και όραμα για το αύριο της πόλης μας, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε.

Νίκος Αλβανός

Αντιπρόεδρος Θ.Ο.Π.Α.Α

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ