Είμαι η Μαρία Αραπάκη, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άλιμο, με την οικογένειά μας να έχει κατοικήσει στην περιοχή από το 1936.

Έχω σπουδάσει Logistics (Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού).

 

Η σχέση μου με τον Άλιμο είναι βαθιά ριζωμένη, καθώς οι προπάππουδες μου έζησαν εδώ και τα τρία μου παιδιά μεγαλώνουν επίσης σε αυτήν την πόλη. Αυτό με ωθεί να αναλαμβάνω την ευθύνη να συμβάλλω στη θετική εξέλιξη του Δήμου μας και να εργάζομαι προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Έχω συνεργαστεί με τον σημερινό Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη για περίπου 12 χρόνια. Το 2014 εξελέγην πρώτη φορά ως Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ,’ και από τότε εχω αναλαβει τους τομείς της Παιδείας, των Οικονομικών, των Κοινωνικών, και των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

 

Αυτή τη στιγμή έχω αναλάβει το αξίωμα της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών & Παιδικών Σταθμών, ενώ παράλληλα υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ ως Πρόεδρος /Αντιπρόεδρος ή οικονομική διαχειρίστρια σε πολλές Επιτροπές που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Άλιμο, πιο συγκεκριμένα:

2022 – σήμερα : Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών & Παιδικών Σταθμών.

2014 – σήμερα : Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος ή Οικονομική Διαχειρίστρια στη Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου.

2016 -2017 : Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

2014 – σήμερα : Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος ή μέλος σε Επιτροπές οπως:

  • Ευρωπαϊκές με κύριο άξονα ιατρικά θέματα (smartCARE) εξοικονόμηση ενέργειας (CERtus).
  • Επιτροπή ελέγχου παιδότοπων.
  • Επιτροπή Θεάτρου και κινηματογράφου.
  • Πολεοδομικές Επιτροπές.
  • Οικονομική Επιτροπή.
  • Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

 

Μαζί με τον Ανδρέα Κονδύλη και τον συνδυασμό ‘ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ,’ μας ενώνει το κοινό όραμα και η αγάπη για τον τόπο μας. Η πείρα μας και η αφοσίωσή μας για την πόλη μας μας παρακινούν να συνεχίσουμε το έργο μας. Ζητούμε την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για τη γη και τους ανθρώπους αυτού του τόπου.