Γεννήθηκα και ζω μόνιμα στον Άλιμο, με καταγωγή από τη Μεσσηνία.

Είμαι παντρεμένος με την Αργυρώ Δασκαλάκη,  Δασκάλα στο 2ο Δημ. Σχολείο Αλίμου, καταγόμενη από τα Χανιά Κρήτης και έχουμε δυο παιδιά. Είμαι Ανώτερος Αξιωματικός της ΕΛ-ΑΣ  ε.α  και Ιδρυτικό Μέλος και Γεν. Γραμματέας του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ».

Την τρέχουσα Δημοτική Περίοδο 2019- 2023 διετέλεσα ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου :  {α}  Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, {β}  Πρόεδρος του ΚΕ.ΠΡ.Α.Γ.Ε.Α [Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας των Δήμων ΑΛΙΜΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ], {γ} Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ [Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου] και {δ} από το 2019 έως και σήμερα Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αλίμου.

Αγαπητοί συνδημότες, είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να ζητήσω την εκ νέου υποστήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι παραμένω  προσηλωμένος στον στόχο μου που δεν είναι άλλος από το να υπηρετήσω τον τόπο μας, στηριζόμενος στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Με τη στήριξή σας και πάντα στο πλευρό του άξιου Δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και να αναζητούμε λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητά μας.

Μαζί, μπορούμε να  κάνουμε τη διαφορά για  να συνεχίσει ο Δήμος μας να είναι ζωντανός, καινοτόμος και φιλόξενος για όλους  τους κατοίκους του.

Οι Δημοτικές Εκλογές είναι μια ευκαιρία για όλους μας να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να επιλέξουμε όποιους κατά την γνώμη μας θα μας εκπροσωπήσουν άξια.

Αναλαμβάνω την υποχρέωση να είμαι η φωνή για τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας και να εργαστώ σκληρά για να βελτιώσω την καθημερινότητα όλων μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Με εκτίμηση

Βέργης  Ιωάννης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλίμου