Δημήτριος Βρεττός

 

Γεννήθηκα στον Άλιμο στις 8 Φεβρουαρίου 1968 και συνεχίζω να κατοικώ στην πόλη που μεγάλωσα και αγάπησα μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Αθήνα Αβούρη, η οποία είναι Δικηγόρος. Έχω δύο κόρες, την Ειρήνη  και την Ανδριάνα που φοιτούν στην πρώτη λυκείου και την πρώτη γυμνασίου αντίστοιχα, σε σχολεία του Δήμου μας. Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και διατηρώ δύο καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, στο κέντρο της Αθήνας και στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου.

 

Από παιδί συμμετέχω ενεργά σε κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αλίμου και συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε διάφορες δράσεις που αφορούν κυρίως στα παιδιά του Δήμου μας. Μεγάλη μου αγάπη παραμένει ο Προσκοπισμός. Έχω περάσει από όλα τα στάδιά εξέλιξης του πρώτου συστήματος ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου, ξεκινώντας από λυκόπουλο και φτάνοντας στον βαθμό του αρχηγού αγέλης. Έως και σήμερα, συμμετέχω ενεργά σε όλες τις δράσεις και βοηθώ με κάθε διαθέσιμο τρόπο το ίδιο το σύστημα, αλλά και τους παλαιότερους προσκόπους.

 

Έχω διατελέσει Πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των παιδικών σταθμών του Αλίμου επί σειρά ετών και συμμετείχα ως μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του πρώτου δημοτικού σχολείου Αλίμου. Σήμερα, συνεχίζω να υποστηρίζω τους μαθητές του Δήμου μας, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του πρώτου λυκείου Αλίμου. Η αγάπη μου για τα παιδία είναι η κινητήριος δύναμη που με ωθεί στο να συμμετέχω με κάθε τρόπο, στην εξασφάλιση μιας όμορφης και δημιουργικής διαδρομής μέσα από τα σχολεία και τις διάφορες δραστηριότητες του Δήμου μας. Εστιάζοντας σε έναν καλύτερο Άλιμο για τα παιδιά μας, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση. Η αγάπη για τα παιδιά μας ενώνει όλους και μας οδηγεί στο μέλλον του Δήμου μας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον και όσο αυτά χαμογελούν, υπάρχει ελπίδα για ένα αύριο όπως το ονειρευόμαστε.

 

Γυρίζοντας πίσω στο χρόνο, αναπολώ μοναδικές στιγμές που ζήσαμε ως παιδιά και έφηβοι, στη Σαμπρίνα, στην Preluna, στο Εκκλησάκι, στα μπασκετάκια, στο Θουκιδίδειο, στη Μαρίνα Αλίμου, στο κτήμα του Τριανταφύλλου και σε άλλα πολλά εμβληματικά σημεία που σήμερα δεν λένε απολύτως τίποτα στα παιδιά. Αντίθετα λένε πολλά στη δική μου γενιά που γνώρισε ένα Καλαμάκι, γεμάτο συναίσθημα, χαρά, γέλιο και προσδοκία. Αυτό είναι το όραμά μου για τα σημερινά παιδιά. Να προσφέρω ότι μπορώ για να μπορούν να θυμούνται το Καλαμάκι με αγάπη, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Να νοιώσουν την αυθεντική αύρα της πόλης μας και να την βάλουν βαθιά μέσα στην ψυχή τους. Ο Άλιμος έχει τη μαγική ιδιότητα να δημιουργεί συναισθήματα που παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο. Ας δώσουμε στα παιδιά μας, κάθε λόγο για να δημιουργήσουν τις δικές τους αναμνήσεις και να τις μεταφέρουν με αγάπη στα δικά τους τα παιδιά.

 

Δέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Ανδρέας Κονδύλης ή όπως λένε όλοι στον Άλιμο, ο δήμαρχος της καρδιάς μας διότι πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος με όραμα που για δύο τετραετίες αποδεικνύει καθημερινά, ότι αγαπάει πραγματικά τον Άλιμο. Με συνεχείς παρεμβάσεις ομορφαίνει την πόλη μας και τα πάντα δείχνουν ότι ο ρυθμός ανάπτυξης του Αλίμου θα συνεχίσει να αυξάνεται ραγδαία και στην επόμενη τετραετία. Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο με μεγάλη χαρά και απευθύνομαι σε κάθε δημότη του Δήμου Αλίμου. Σας ζητώ να με στηρίξετε στη νέα μου προσπάθεια και να μου δώσετε την ευκαιρία, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Άλιμο που όλοι αγαπάμε!

 

Σας ευχαριστώ