ΟΙ ΝΕΟΙ μπροστά, γιατί η γενιά μας αξίζει και μπορεί περισσότερα!

Νοιάζομαι – Συμμετέχω – Δρω

Τον Ιούνιο του 2004 αποφοίτησα από το 1ο ενιαίο Λύκειο Αλίμου (Θουκυδίδειο) και τον Σεπτέμβριο του 2009 αποφοίτησα από το τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Από τον Αύγουστο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2013 έζησα, σπούδασα και εργάστηκα στην Σουηδία. Είμαι κάτοχος διετούς μεταπτυχιακού τίτλου (MBA) του Jönköping International Business School (JIBS) της Σουηδίας, με ειδίκευση σε International Logistics and Supply Chain Management. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών μου στη Σουηδία εργάστηκα στo Alumni office του Jönköping University ως Relations officer assistant.

Από τον Αύγουστο του 2013 εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια είμαι στον κλάδο του Marketing.

Μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Σουηδικά.

Τον Μάιο του 2014 εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Ανδρέα Κονδύλη και από τον Ιούλιο του 2016 μέχρι και σήμερα κατέχω την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, μια θέση ευθύνης για την οποία ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και το Δημοτικό Συμβούλιο μου εμπιστεύτηκαν.

 

Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου:

«… ο κύριος Μάνος Γαρυφαλάκης είναι ένας νέος συνάδελφος, νέος άνθρωπος που με άψογο τρόπο και με ήθος έχει ασκήσει τα καθήκοντα του. Και με τον οποίο συμφωνούμε. Τον στηρίζουμε απόλυτα στην άσκηση των καθηκόντων του… για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλίμου».

Πρακτικά Δημοτικού Συμβουλίου 05.03.2017