Ονομάζομαι Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη και γεννήθηκα πριν 28 χρόνια στον Άλιμο από το Δημήτρη Γκόνη, με καταγωγή από την Πύλο Μεσσηνίας και την Ελένη Μυλωνοπούλου, Αλιμιώτισσα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

Ένα από τα ενδιαφέροντά μου από πολύ μικρή ηλικία είναι ο αθλητισμός. Την ενασχόλησή μου με αυτόν την οφείλω στον αδελφό μου Παναγιώτη Γκόνη, πτυχιούχο Τ.Ε.Φ.Α.Α., και πλέον είμαι επίσημη κριτής αγώνων στίβου, αν και πολλά είναι τα αθλήματα, που κατά καιρούς μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μου. Συμμετείχα επί πολλά έτη στην ομάδα Χόκεϋ επί Χόρτου «Άγιος Λάζαρος», πρωταθλήτρια Ελλάδος, μέχρι που αφοσιώθηκα στη θητεία μου ως Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου.

Με σπουδές στην Κοινωνική Θεολογία, στην πρώτη τετραετία της παράταξης του Α. Κονδύλη δοκιμάστηκα σε διάφορες θέσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Στην αρχή της θητείας μου, από το Σεπτέμβριο του 2014 έως το Μάρτιο του 2017 υπήρξα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος θεμάτων ΟΣΚ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ). Από τη θέση μου αυτή δραστηριοποιήθηκα σχετικά με την έγκριση κονδυλίου για τη συντήρηση 12 σχολικών μονάδων και την κάλυψη λοιπών κτιριακών αναγκών. Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν τα εξής:
1. Προσθήκη αιθουσών στο 2ο Γυμνάσιο
2. Επισκευή δώδεκα (12) σχολικών μονάδων του Δήμου συνολικού αρχικού προϋπολογισμού πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (550.000 €) και
3. Εξοπλισμός των Σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Κατά το ίδιο διάστημα διετέλεσα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Ακολούθως, από το Μάρτιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 δραστηριοποιήθηκα στον τομέα της Παιδείας ως Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Κι επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά και τις ανάγκες τους, συνέχισα στο χώρο της Παιδείας από τον Ιούνιο του 2018 έως και σήμερα ως Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι σπουδές μου στην Κοινωνική Θεολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενίσχυσαν την επιθυμία μου να στηρίξω αποτελεσματικά ανθρώπους, που έχουν την ανάγκη μας για να υπάρχουν με αξιοπρέπεια. Έχοντας λοιπόν παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων ατόμων με ιδιαιτερότητες, φιλοδοξώ να ενταχθώ στις οργανωμένες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, ώστε να προσφέρω ουσιαστικά προς αυτήν την κατεύθυνση.
Κι επειδή δεν φείδομαι χρόνου ούτε φοβάμαι τον κόπο, που απαιτείται, για να υλοποιήσω το όραμά μου, όπως ακριβώς θα προέτρεπε και ο Θουκυδίδης, διεκδικώ για άλλη μια φορά τη θέση της δημοτικής συμβούλου στον Άλιμο, που αγαπώ και νοιάζομαι.

Ευελπιστώντας σε ακόμα καλύτερες μέρες με ακόμα πιο μεγαλύτερες ευκαιρίες να υπηρετήσω τις ανάγκες των συμπολιτών μου και να συντελέσω στην υλοποίηση των προσδοκιών της παράταξης, που στηρίζω και με στηρίζει, και στο όραμα που ο Ανδρέας Κονδύλης ευαγγελίζεται,

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

και υπόσχομαι να την σεβαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να την αξιοποιήσω στο έπακρο των δυνατοτήτων μου, γιατί

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

και αγωνίζομαι με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ για να ζούμε ακόμα καλύτερα.