Ονομάζομαι Κωνσταντίνα – Θεοδώρα Γκόνη και γεννήθηκα πριν από 32 χρόνια στον Άλιμο  από τον Δημήτρη Γκόνη με καταγωγή από την Πύλο Μεσσηνίας και την Ελένη Μυλωνοπούλου με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένη με τον Ανδρέα Αλιμπέρτη Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο με καταγωγή από την Νάξο και έχω μια κόρη ενάμιση έτους.

Ένα από τα ενδιαφέροντά μου από μικρή ηλικία είναι ο αθλητισμός. Την ενασχόλησή μου αυτή την οφείλω στον αδερφό μου Παναγιώτη Γκόνη, ΠτυχιούχοΤΕΦΑΑ.

Είμαι επίσημη κριτής αγώνων Στίβου, αν και πολλά είναι τα αθλήματα που κατά καιρούς μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μου. Συμμετείχα επί πολλά χρόνια στην ομάδα Χόκεϊ επί Χόρτου ” Άγιος Λάζαρος” Πρωταθλήτρια Ελλάδος, μέχρι που αφοσιώθηκα στη θητεία μου ως Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου.

Με σπουδές στη Κοινωνική Θεολογία, στην πρώτη θητεία της παράταξης του Ανδρέα Κονδύλη δοκιμάστηκα σε διάφορες θέσεις Κοινωνικού ενδιαφέροντος. Από την αρχή της θητείας μου το Σεπτέμβριο του 2014 έως το Μάρτιο του 2017 υπήρξα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα ΟΣΚ. (Κτιριακές Υποδομές).

Στην θητεία μου αυτή δραστηριοποιήθηκα σχετικά με την έγκριση κονδυλίων για τη συντήρηση 12 Σχολικών Μονάδων και τον εξοπλισμό των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διετέλεσα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Αντιπρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ακολούθως από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 δραστηριοποιήθηκα στον Τομέα της Παιδείας ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Και επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά και τις ανάγκες τους, συνέχισα στο χώρο της Παιδείας από τον Ιούνιο του 2018 έως τις εκλογές του 2019 ως Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην πρόσφατη θητεία της Δημοτικής Αρχής το έτος 2019 έως τον Νοέμβριο του 2020 ορίστηκα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα α) Δημιουργίας ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στον Άλιμο β) Την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείο και γ) Την επικουρία του αρμόδιου Αντιδημάρχου στα θέματα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Το ίδιο Χρονικό διάστημα ήμουν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας.

Τον Νοέμβριο του 2020 έως το Νοέμβριο του 2021 ανέλαβα και πάλι την Προεδρία της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης.

Τον Νοέμβριο του 2021 ορίστηκα Τακτικό Μέλος στην ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ θέση στην οποία υπηρέτησα έως τον Ιούλιο του 2022 οπότε ανέλαβα για μία ακόμη φορά την  Προεδρία της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευση, θέση στην οποία συνεχίζω έως και σήμερα.

Οι σπουδές μου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Κοινωνικής Θεολογίας  ενίσχυσαν την επιθυμία μου να στηρίζω αποτελεσματικά ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να υπάρχουν με αξιοπρέπεια. Έχοντας παρακολουθήσει ετήσιο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πολλά άλλα σεμινάρια με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων ατόμων με ιδιαιτερότητες φιλοδοξώ να ενταχθώ στις οργανωμένες Δομές του Δήμου μας, ώστε να προσφέρω ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Και επειδή δεν φείδομαι χρόνου ούτε φοβάμαι τους κόπους για να υλοποιήσω το όραμά μου, όπως ακριβώς θα προέτρεπε και ο Θουκυδίδης, διεκδικώ για μία ακόμη φορά τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου στον Άλιμο, που αγαπώ και νοιάζομαι. Ευελπιστώ για ακόμη καλύτερες μέρες με ακόμη πιο μεγαλύτερες ευκαιρίες να υπηρετώ τις ανάγκες των συμπολιτών μου και να συντελέσω στην υλοποίηση των προσδοκιών της παράταξης, που στηρίζω και με στηρίζει και στο όραμα που ο Ανδρέας Κονδύλης ευαγγελίζεται

ΖΗΤΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

και υπόσχομαι να τη σεβαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να την αξιοποιήσω στο έπακρο των δυνατοτήτων μου γιατί

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

και αγωνίζομαι με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ για να ζούμε ακόμη καλύτερα.