ΔΑΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ)

Υποψήφια ΔημοτικήΣύμβουλος

 

Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων

 • της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
 • της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
 • της Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Αλίμου (Α.ΔΗ.Π.ΑΛ.)

Υπεύθυνη οργάνωσης δράσεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

τ. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

 

Γεννήθηκα στον Άλιμο το 1964, μεγάλωσα στον «Παλαιό Άλιμο» και σήμερα κατοικώ στη γειτονιά «Πικροδάφνη» (Γκρόμμαν). Κατάγομαι από την Περδικόβρυση Ορεινής Ναυπακτίας από τον πατέρα μου και από την Ανδρίτσαινα Ηλείας από τη μητέρα μου.

 

Σπουδές – Επαγγελματικά

 

Αποφοίτησα από το Θουκυδίδειο Λύκειο. Σπούδασα Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανα Μεταπτυχιακές σπουδές (D.E.A. Γλωσσολογίας) στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι (Paris V) πάνω στην ελληνική γλώσσα. Έχω κάνει σπουδές marketing και ψυχολογίας και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πωλήσεων και επικοινωνίας.

Από το 2000 εργάζομαι στην εταιρία ειδών συσκευασίας ΜΕΤΡΟΝ ΑΕ ως Διευθύντρια Πωλήσεων και Υπεύθυνη Marketing.

 

Αυτοδιοικητική δράση

 

Ο Δήμαρχος από το 2014 με εμπιστεύτηκε ως:

 • Υπεύθυνη Οργάνωσης των δράσεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας από το 2014 έως σήμερα, συμμετέχοντας στην καθιερωμένη πλέον μεγάλη  διοργάνωση βράβευσης των  εισαχθέντων στα ΑΕΙ της χώρας μας από τα Λύκεια του Αλίμου από το 2018 έως σήμερα, καθώς και σε πολλές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις, με κορυφαία αυτή στο Αρχαίο Θέατρο «Ευωνύμου» το 2016, στους μαθητικούς θεατρικούς αγώνες  το 2018, στους ρητορικούς αγώνες το 2017 έως σήμερα, στην Εβδομάδα Ειρήνης (το 2023).

 

 • Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (2017 έως σήμερα), συμμετέχοντας στην προσπάθεια συντήρησης και βελτίωσης των τριάντα σχολικών μονάδων του Δήμου μας, για ένα όμορφο, άνετο και ασφαλές περιβάλλον με σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές.

 

 • Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (2014-2022), συμμετέχοντας ενεργά στην οργάνωση και τον εκσυγχρονισμό των δομών τους με στόχο τη φιλοξενία των νηπίων όλων των δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας.

 

 • Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Αλίμου (Α.ΔΗ.Π.ΑΛ. Α.Ε.) (2023 έως σήμερα) συμμετέχοντας στις αποφάσεις για την διαχείριση της περιουσίας του Δήμου μας.

Κοινωνική δράση

 

Η κοινωνική μου δράση επικεντρώνεται στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την Παιδεία, από τις θέσεις:

 • Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Σωματείου «ΖΕΙΔΩΡΟΣ» (2019 έως σήμερα)
 • Γενική Γραμματέας, Ταμίας και Μέλος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Παλαιού Αλίμου «Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος» (2016 έως σήμερα)
 • Τακτικό Μέλος του Σωματείου «Διάζωμα» (2016 έως σήμερα)
 • Τακτικό Μέλος του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.) (2018 έως σήμερα)

 

Έχω εκπροσωπήσει τους γονείς των μαθητών μας, εκλεγμένη από τις θέσεις:

 • Πρόεδρος Δ.Σ. στο Σύλλογο Γονέων του 9ου Δημοτικού Αλίμου, όπου φοίτησαν οι δίδυμες κόρες μου (2010-2012)
 • Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αλίμου, για τρεις συνεχείς θητείες (2011-2017)
 • Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στα Διοικητικά Συμβούλια των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλίμου (2012-2017)
 • Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής (2015-2017), για πρώτη φορά από τους γονείς του Αλίμου
 • Μέλος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) (2015-2017), θέση από την οποία συνέβαλα ενεργά σε ζητήματα εκπαιδευτικής ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της Παιδείας.

 

Μαζί με το Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, έναν άνθρωπο με πολιτικό ήθος, αληθινό ενδιαφέρον για τον συμπολίτη, γνώσεις, εργατικότητα και διοικητικές ικανότητες μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο για ένα ακόμα καλύτερο Άλιμο σε όλους τους τομείς:

Καθαριότητα, Παιδεία, Πολιτισμός,

Κοινωνική Αλληλεγγύη, Έργα Υποδομής

 

Για τον Άλιμο που αγαπάμε!

 

Ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσω να συμβάλλω ως δημοτική σύμβουλος σοβαρά και υπεύθυνα στο έργο της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Ανδρέα Κονδύλη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

 

Για τον Άλιμο που μας αξίζει!