Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στον Άλιμο. Από το 2009 είμαι παντρεμένος και συνεχίζω να ζω εδώ μαζί με την οικογένεια μου.
Το 2000 αποφοίτησα από το 4o Λύκειο Αλίμου. Πέρασα στο ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας στον Πειραιά όπου όμως δεν παρακολούθησα. Το 2003 περνάω στο ΤΕΦΑΑ στην Αθήνα. Για προσωπικούς λόγους σταμάτησα στο 2ο εξάμηνο του 4ου έτους της σχολής έχοντας πάρει την ειδικότητα της καλαθοσφαίρισης που ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη. Έπαιζα ερασιτεχνικά στον Α.Ο.Π.Φ. στο παιδικό, στο εφηβικό και στον Λέοντα Μοσχάτου στην αντρική ομάδα, όπου υπήρξα και προπονητής στο παιδικό τμήμα.
Από το 2009 έως το 2017 εργάστηκα στα ΕΛΤΑ στην Ν. Σμύρνη και στον Άγιο Δημήτριο ως συμβασιούχος ταχυδρόμος. Παράλληλα, το 2016 τελείωσα στο Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης στέλεχος μηχανογραφημένου λογιστηρίου – φοροτεχνικού γραφείου. Από το 2017 έως σήμερα εργάζομαι στον όμιλο Σκλαβενίτη και συγκεκριμένα στο THE MART (πρώην MAKRO) Αργυρούπολης.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί την αγάπη μου για τον Δήμο και την κάθε γειτονιά του επιθυμώ να την μετουσιώσω σε έργο. Αυτές τις συνθήκες που θέλω και ζητάω για την δική μου οικογένεια θέλω να συνεχίσουν να τις έχουν και οι συνδημότες μου, καθώς ο φίλος μου και Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης φρόντισε αυτά τα 5 χρόνια να βάλει τις βάσεις ώστε ο Άλιμος να είναι Δήμος όχι προς αποφυγή αλλά προς μίμηση. Χώροι άθλησης, παιδικές χαρές, καθαρή πόλη, δυνατή εμπορική αγορά, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, έργα υποδομής και πόσα ακόμα να αναφέρω είναι πλέον ορατά.
Παρ’ότι την προηγούμενη φορά δεν κατάφερα να εκλεγώ, ο Δήμαρχος μου έκανε την τιμή αυτά τα 5 χρόνια να είμαι μέλος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου μας. Τώρα όμως, πιο ώριμος και έτοιμος κατά τη γνώμη μου, θέλω και εγώ να γίνω ένας ενεργός κρίκος αυτής της αλυσίδας που θα συνεχίσει να παλεύει και να αγωνίζεται για να γίνει ο Άλιμος μια πόλη πρότυπο.
Δεν είμαι πολιτικός αλλά ένας απλός καθημερινός άνθρωπος σαν εσάς. Όμως, θέλω τον ελεύθερο χρόνο μου να τον αφιερώνω δημιουργικά, κάνοντας τους συνδημότες μου χαρούμενους και ευτυχισμένους όσο μπορώ. Ζητάω να μου δώσετε αυτή την ευκαιρία για να γίνω η φωνή και η σκέψη, έτσι ώστε να μεταφέρω τα προβλήματα, τις ιδέες και τα θέλω σας. Γιατί όλοι μας Αγαπάμε τον Άλιμο!
Αν θες να μετρήσεις την δύναμη σου… κοίτα τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου!
Νέοι Άνθρωποι Ελπίδα Για Το Μέλλον…
Με εκτίμηση,
Στράτος Δασκαλάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος