Γεννήθηκα Στην Αθήνα και τα τελευταία 30 χρόνια ζω στον Άλιμο. Αποφοίτησα από όλες τις βαθμίδες των δημόσιων σχολείων του δήμου και σε όλη τη διάρκεια των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων ανέπτυξα ισχυρές φιλίες τις οποίες κρατώ μέχρι σήμερα.

Σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός και στη συνέχεια μου κίνησε το ενδιαφέρον ο τομέας της ενέργειας αποκτώντας Master στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Επίσης, κατέχω τίτλους σπουδών σε αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά, καθώς η εκμάθηση ξένων γλωσσών ήταν πάντα ψηλά στα ενδιαφέροντά μου.

Παρακολούθησα σεμινάρια οδικής ασφάλειας στο εξωτερικό (Βέλγιο, Γερμανία), αλλά και επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα σχετικά με ηλεκτρικά οχήματα, τεχνολογίες υδρογόνου και πρώτες βοήθειες αποκομίζοντας χρήσιμες γνώσεις οι οποίες σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μου σπουδές συνέβαλαν στο να σχηματίσω μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη και εικόνα πάνω στα συγκεκριμένα θέματα, θέματα καθοριστικά για την επαγγελματική μου εξέλιξη.

Με το πέρας των σπουδών μου εργάστηκα για ένα χρόνο σε τεχνική εταιρεία με αντικείμενο μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές μελέτες σε κτίρια. Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών στην σχολή οδηγών Δημάκης η οποία δραστηριοποιείται με συνέπεια και υπευθυνότητα στον Άλιμο εδώ και πολλά χρόνια. Υπήρξα αθλητής σε ομάδες του δήμου (Α.Ο. Τραχώνων, Νίκη Αλίμου) και τα τελευταία χρόνια συμμετέχω σε τοπικό σύλλογο παραδοσιακών χορών.

Τέλος, στηρίζω σταθερά εδώ και χρόνια την τράπεζα αίματος του δήμου ως εθελοντής αιμοδότης σαν ελάχιστο δείγμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Σαν νέος άνθρωπος και ενεργός πολίτης λοιπόν, που οφείλει να συμμετέχει και να προσφέρει στα κοινά, αλλά και με κίνητρο το όραμα του πλέον πετυχημένου δημάρχου για τον Άλιμο Ανδρέα Κονδύλη, πλαισιωμένο από μια ομάδα αξιόλογων συμπολιτών μου με όρεξη και διάθεση για προσφορά, αποφάσισα τη συμμετοχή μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό αγαπώ τον Άλιμο.

Στόχος μου είναι να συμβάλλω σε θέματα ανάπτυξης του αθλητισμού, της οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής αλλά και γενικότερα στην βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου!