Η Ευαγγελία (Λίλη) Ζαγκανά είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Μιλά τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά).

 

Έχει μια 20ετή πορεία ως διευθυντικό στέλεχος στον κλάδο των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σε μια πολύ επιτυχημένη αλυσίδα εστιατορίων, την οποία οδήγησε σε πανελλαδική φήμη και μεγάλη κερδοφορία.

 

Έδρα της εταιρείας της ήταν πάντοτε ο Άλιμος, όπου η Ευαγγελία εγκαταστάθηκε πριν από 25 χρόνια και έφτιαξε την οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών παιδιών, των διδύμων που είναι 21 ετών και του μικρότερου γιού της που είναι 19 ετών.

 

Σήμερα είναι PCC Relationships Mindset & Manifestation Coach και από το 2020 είναι πιστοποιημένη Προπονήτρια Ζωής από την Global Academy Of Coaching. Την περίοδο της πανδημίας covid-19 υποστήριξε εθελοντικά ομάδες εφήβων και ατόμων νεαρής ηλικίας.

Όραμα της είναι να εισαχθεί το μάθημα της προσωπικής ανάπτυξης στο ελληνικό σχολείο.

 

Υποστηρίζει πως οι άνθρωποι οφείλουμε να γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τη φύση και τις δυνατότητες μας, καθώς ο δρόμος για έναν καλύτερο κόσμο περνάει μόνο μέσα από εμάς και γι αυτό έχουμε 100% την ευθύνη.

 

Την ενδιαφέρει η ανακύκλωση ως τέχνη και την αναπτύσσει μέσα από την art recycling therapy, που είναι μια πρακτική θεραπευτικής τέχνης.

 

Έχει μόλις ολοκληρώσει τη συγγραφή του πρώτου της βιβλίου προσωπικής ανάπτυξης, με τίτλο «Μαθήματα σκηνοθεσίας στη σκηνή του Απέραντου Γαλάζιου», το οποίο σύντομα θα εκδοθεί.

 

Όπως λέει η ίδια:

«Στη ζωή δεν είναι ποτέ αργά για να βάλουμε νέους στόχους και τα όνειρα μας δεν πρέπει να μένουν στο συρτάρι. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και τους νέους μας και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για μένα, από το να υποστηρίζω τους ανθρώπους, με σκοπό να ανακαλύψουν πως έχουν όλη τη δύναμη να φέρουν την επιθυμητή αλλαγή στη ζωή τους.

 

Με ενδιαφέρει πρωτίστως η προσφορά, καθώς το καλό που κάνουμε είναι για όλους μας και πάντα επιστρέφει σε εμάς πολλαπλασιασμένο. Όταν προσφέρω στον διπλανό μου, προσφέρω τελικά σε εμένα. Η αναβάθμιση της ζωής του συνανθρώπου μας αναβαθμίζει το περιβάλλον που  εμείς ζούμε, αφού ο Δήμος μας είναι το μεγαλύτερο μας σπίτι.

 

Είμαι ευλογημένη που κατοικώ στον Άλιμο, καθώς έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια την ανάπτυξη του Δήμου μας και εισπράττω στην καθημερινότητας μου την προσφορά και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί από την παράταξη ‘Αγαπώ τον Άλιμο’, του Δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη.

Είναι ένας άνθρωπος με μοναδικό ήθος και όραμα, στοιχεία που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ στην εποχή μας, όπου όλα αλλάζουν ταχύτατα. Στηρίζω ολόψυχα τον Δήμαρχο μας Ανδρέα Κονδύλη, γιατί και εγώ ‘Αγαπώ τον Άλιμο’!»