Τελευταία Νέα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΔΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Καλό δρόμο, Δημήτρη, και σ’ ευχαριστώ…

«Είναι στενόχωρο και δυσάρεστο να χάνεις από την παράταξη έναν άνθρωπο που είχε εργαστεί για την εκλογή σου με πολύ μεγάλο ζήλο. Όμως, επειδή οι καιροί δεν περιμένουν, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις και πολιτικά πισωγυρίσματα.

Ως δημοτική παράταξη είχαμε πάρει την απόφαση να συγκρουστούμε με παλιές σκουριασμένες νοοτροπίες, προκειμένου να ασκήσουμε μια νέα σύγχρονη πολιτική και να ταράξουμε τα βαλτωμένα νερά του Αλίμου. Όταν εκλεγήκαμε, ως Δημοτική Αρχή κάναμε πολιτική πράξη τις αποφάσεις μας και δε διστάσαμε να έρθουμε σε ρήξη με το δημοτικό κατεστημένο, το «βόλεμα», το «χάϊδεμα των αυτιών», το «να τα έχω με όλους καλά» και το ό,τι τελικά ευθυνόταν για την αδράνεια του παρελθόντος. Μοιραία θα υπήρχαν αντιδράσεις…

Φαίνεται ότι ο Δημήτρης ο Γιαννακόπουλος, κάνοντας τη δική του ιεράρχηση, έβαλε αυτές τις αντιδράσεις πάνω από τον κοινό πολιτικό μας στόχο, την ευθύνη της ρήξης για να γίνει ο Άλιμος καλύτερος. Ίσως σ’ αυτό να συνέβαλε και η πικρία του, που έπαψε να είναι Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, μετά τις Δημαιρεσίες τον Φλεβάρη του 2017, όταν εκ του νόμου έληξε η θητεία του και παρά τις εναλλακτικές προτάσεις αρνήθηκε κάθε άλλο πόστο.

Σταματώ εδώ και θεωρώ αστοχία να επιχειρηματολογήσω περαιτέρω. Καλή τύχη, Δημήτρη, με ό,τι επέλεξες».

Ανδρέας Κονδύλης
Δήμαρχος Αλίμου