Αγαπητέ συνδημότη,

Όπως ίσως γνωρίζεις, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και η παράταξη Αγαπώ τον Άλιμο με έχουν τιμήσει συμπεριλαμβάνοντάς με στο ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Αν δεν με γνωρίζεις, θα μοιραστώ μαζί σου μερικές πληροφορίες για το ποιος είμαι ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για εμένα προτού ζητήσω τη στήριξή σου.

Γεννήθηκα το 1976 στην Πάτρα και από το 1984 ήρθα στην Αθήνα. Τα τελευταία 20 χρόνια μένω στον Άλιμο, στην οδό Πλάτωνος.

Έχω μια κόρη 13 ετών που πηγαίνει στην 1η γυμνασίου στον Άλιμο και ένα παιχνιδιάρικο μίνι Σνάουτσερ, τον Τρούφα! Έχω συμμετάσχει σε Συλλόγους Γονέων τόσο στο δημοτικό όσο και στο γυμνάσιο και θέλω τα παιδιά μας να έχουν μια ισορροπημένη ζωή στα σχολεία τους και να στηρίζουμε όσο μπορούμε παιδιά και δασκάλους σε αυτή τη διαδρομή.

Είμαι εξαιρετικά ζωόφιλος και προσπαθώ εθελοντικά να κάνω ότι μπορώ ώστε να βοηθήσω ειδικά στα αδέσποτα και κακοποιημένα ζώα.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ

Σπούδασα Πληροφορική στο ΙΕΚ Αλίμου, στη συνέχεια Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο πρώην ΤΕΙ Αθήνας νυν ΠΑ.Δ.Α., έκανα μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕ σε Business Science Management και στα 46 μου επέλεξα να κάνω ένα ακόμα μεταπτυχιακό σε τουριστικές σπουδές στο Cornell University. Πιστεύω πως πρέπει πάντοτε να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε και προσπαθώ να δίνω το παράδειγμα και στην κόρη μου ότι η γνώση και προσωπική ανέλιξη είναι μια συνεχής προσπάθεια.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Επαγγελματικά ασχολούμαι με τον Τουρισμό 20 χρόνια τώρα, τόσο σε ξενοδοχεία όσο και σε εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων ή βραχυχρόνιων μισθώσεων, ενώ την τελευταία τετραετία είμαι γενικός διευθυντής σε έναν γαλλικό όμιλο ξενοδοχείων με παρουσία σε Αθήνα, Ύδρα και Σπέτσες. Έχω ένα πλούσιο βιογραφικό αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι να γνωρίζεις πως είμαι άνθρωπος που όταν βάζω στόχους τους πετυχαίνω μέσα από προσήλωση, σκληρή ομαδική δουλειά και αποτελεσματικότητα.

 

ΧΟΜΠΙ – ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Επιπλέον, κατάφερα να γράψω ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Ο Καμβάς της Τρέλας» που εκδόθηκε και κυκλοφόρησε ακόμη και στα δικά μας βιβλιοπωλεία στον Άλιμο, με μεγάλη ανταπόκριση! Στα χόμπι μου είναι το ποδήλατο, η γυμναστική, μια καλή ταινία και φυσικά τα ταξίδια όπου με την κόρη μου βάζουμε κάθε χρόνο ένα μικρό ή μεγαλύτερο στόχο-προορισμό.

 

ΤΑ ΚΟΙΝΑ

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί πιστεύω ότι αφενός πρέπει να συνεχιστεί δυνατά η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δέκα χρόνια στον Άλιμο με τον Ανδρέα Κονδύλη, αφετέρου διότι έχω πλέον τη δυνατότητα τόσο από θέμα χρόνου όσο και γνώσης ώστε να προσφέρω να αναπτυχθεί

περαιτέρω ο δήμος μας και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητά μας.

 

Έχω επαφή ως πολίτης και με άλλους δήμους και πίστεψέ με ότι η αμεσότητα και η αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής στον Άλιμο δε συγκρίνεται με κανέναν άλλον. Κι έτσι πρέπει να παραμείνει και για αυτό θέλω να συνεισφέρω στο μέγιστο που μπορώ.

Μπορώ να φανώ χρήσιμος στη διαχείριση κάθε έργου και ειδικά σε ότι αφορά στην τουριστική δραστηριότητα που ήδη υπάρχει στον δήμο μας. Μια δραστηριότητα που θα γίνει πολύ πιο έντονη στο μέλλον τόσο με τα μεγάλης κλίμακας έργα που υλοποιούνται (Μαρίνα Αλίμου, Ελληνικό) όσο και

με τα μικρότερης κλίμακας σε επίπεδο κυρίως υποδομών από τον δήμο μας. Οφείλουμε όλοι μας όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά να φροντίσουμε ώστε να υπάρξει η οικονομική ανάπτυξη που επιθυμούμε για τον δήμο μας με την παράλληλη ωστόσο διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά και θα χαρώ να σε ακούσω και να συζητήσουμε κάθε ιδέα και γνώμη για το πως θα πάμε τον Άλιμο ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά.

Συνήθως θα με βρεις με την κόρη μου και τον Τρούφα στο Κάτω Καλαμάκι και θα χαρώ να συστηθούμε!

 

Μετά τιμής

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος