Η Ιωάννα Καποδίστρια γεννήθηκε και ζει στον Άλιμο. Είναι 24 ετών και απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Αντισφαίριση (τένις) και Μεταπτυχιακές Σπουδές στην «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία». Η Πρακτική της Άσκηση έγινε στην Ακαδημία Αντισφαίρισης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματικά ασχολείται με τη  Γυμναστική, ειδικότερα  με την θεραπευτική και την Τρίτη ηλικία και την Προπόνηση Αντισφαίρισης.

Είναι εθελόντρια σε οικολογικές και περιβαλλοντικές δράσεις (Zantenistas). Αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής, την άθληση, το γερό σώμα και τον καθαρό νου.

Βάζει για πρώτη φορά υποψηφιότητα και πιστεύει ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν να προσφέρουν πολλά στην πόλη τους με τον δυναμισμό, τις φρέσκιες ιδέες και τη ζωντάνια τους!

Κατεβαίνω υποψήφια με τους «Αγαπώ τον Άλιμο», θεωρώντας ότι ο επικεφαλής Ανδρέας Κονδύλης είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την καθημερινότητα της πόλης μας δίνοντας ξεχωριστή προσοχή στο περιβάλλον, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό!