“Ονομάζομαι Καραμπασιάδης Αριστείδης (Άρης) .

 

Γεννήθηκα το 1980, στη Νίκαια, κατάγομαι από την Μικρά Ασία και κατοικώ στον Άλιμο.

 

Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Αλίμου – Θουκυδίδειο, το 1998. Το 1997 βραβεύθηκα από τον Δήμαρχο Αλίμου, Αρ.Αργυρίου σε ημερίδα «Ο Αλιμούσιος Θουκυδίδης». Διετέλεσα Έφηβος Βουλευτής στην Βουλή των Εφήβων.

 

Είμαι Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών του ΕΚΠΑ, στο Διοικητικό – Συνταγματικό δίκαιο, βραβεύμενος με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

 

Λειτουργώ από το 2008 το Δικηγορικό μου γραφείο με την επωνυμία «Αριστείδης Καραμπασιάδης & συνεργάτες» στην Γλυφάδα. Στα 18 χρόνια μαχόμενης δικηγορίας μου, έχω υπερασπιστεί ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ΑμΕΑ, εργαζομένους, έχω προστατεύσει δεκάδες πρώτες κατοικίες από πλειστηριασμούς. Έχω ασχοληθεί με πολύκροτες υποθέσεις που απασχόλησαν τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, όπως υπόθεση Χρηματιστηρίου (2008-2018), υπόθεση νήσου Σκορπιού (2017), υπόθεση ναυαγίου πλοίου Sea Diamond στην Σαντορίνη (2010-2016), υπόθεση θανάτου 16χρονης σε δημόσιο νοσοκομείο από αμέλεια (2019).

 

Είμαι παντρεμένος και έχω έναν γιό, πέντε ετών.

 

Όλοι ζούμε την καθολική πολυεπίπεδη αναβάθμιση του Δήμου μας, τα τελευταία χρόνια .

 

Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχό μας, Ανδρέα Κονδύλη, γιατί θέλω έναν Δήμο πρότυπο, καθαρό, ανθρώπινο, κοινωνικό και πολιτισμένο.

 

Γιατί σέβομαι τον Αλιμιώτη.

 

Γιατί «Αγαπώ τον Άλιμο….»