Ονομάζομαι Κασάπα Δέσποινα και είμαι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Γεννήθηκα στην Αθήνα, κατάγομαι από τη Χίο   και κατοικώ στον Άλιμο 35 έτη.

 

Σπούδασα στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιά και  στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ.

 

Μετεκπαιδεύτηκα  στην Ειδική Αγωγή, στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης  κι εξειδικεύτηκα στα παιδιά με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες .

 

Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές και είμαι κάτοχος MSc στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων ( 2017 )

 

Εργάστηκα  στο 6ο Δημοτικό Σχολείο  Αλίμου για 18 χρόνια (1991-2009) τέσσερα από αυτά στην Ειδική Αγωγή σε Τμήμα  Ένταξης εκπαιδεύοντας παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές δεξιότητες , προσφέροντάς τους γνώσεις και αγάπη.

 

Από το 2010 μέχρι σήμερα είμαι Διευθύντρια στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.

 

Είμαι παντρεμένη με τον Γεώργιο Γεωργαδάκη Χημικό Μηχανικό κι έχω δυο γιους τον Απόστολο Διπλωματούχο MSc Μηχανολόγο Μηχανικό  του Πολυτεχνείου και τον Μιχάλη Γεωργαδάκη Πτυχιούχο  MSc της Βιομηχανικής Διοίκησης  και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

 

Έχω ασχοληθεί με τη συγγραφή παιδικής λογοτεχνίας. Το 2020 εξέδωσα το πρώτο μου παραμύθι με τίτλο “ΒΥΘΟΣ ώρα μηδέν”, με θέμα την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στην παιδική ηλικία.

 

Έχω πάρει μέρος σε πολλές εκπαιδευτικές δράσεις του Δήμου Αλίμου για το περιβάλλον, την ανακύκλωση,το θέατρο, τον εθελοντισμό.

Είμαι μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλίμου και μέλος του Π.Ε.Σ.Ε.Α. ( Πανελλήνιου  Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής )

 

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά οφείλεται στο ότι αγαπώ τον Άλιμο, την πόλη που έζησα τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, μεγάλωσα τα παιδιά μου, κι εργάζομαι ως εκπαιδευτικός 30 χρόνια στα σχολεία του.

 

Πιστεύω στη συνεργασία, στη συλλογική προσπάθεια κι έχω όρεξη για δημιουργική δράση. Με την εμπειρία μου στη διαχείριση του σχολικού περιβάλλοντος μπορώ να συμβάλλω ιδιαίτερα σε θέματα παιδείας, εκπαίδευσης,κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού.

 

Στηρίζω τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και την παράταξη ”Αγαπώ τον Άλιμο’’, γιατί βλέπω τα τελευταία χρόνια, έναν Άλιμο που αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα προς το καλύτερο, προσφέροντας ποιοτική ζωή κι ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές.

 

Για έναν Άλιμο που έχει αλλάξει από το 2014 και θα συνεχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Για εμάς και τα παιδιά μας, για  τον Άλιμο που ονειρευόμαστε, για τον Άλιμο που μας αξίζει!