Γνωρίζω τον Δήμαρχο μας, Ανδρέα Κονδύλη, από μικρή ηλικία. Έχοντας δουλέψει στο πλάι του στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης το 2007, ήταν μεγάλη τιμή για μένα η πρότασή του να συμμετάσχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην ανεξάρτητη κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο».

Ονομάζομαι Κατακάλου Μαριάννα, είμαι 35 ετών και κατοικώ στον Άλιμο από την πρώτη μέρα της ύπαρξης μου. Τελείωσα το 1ο Λύκειο Αλίμου (Θουκυδίδειο) και στη συνέχεια φοίτησα στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου διαπίστωσα ότι το City Branding μου κέντριζε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και αποφάσισα να κάνω αίτηση για πρακτική άσκηση στον Δήμο Αλίμου. Έτσι, για καλή μου τύχη, βρέθηκα στο πλάι του τότε Αντιδημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, όπου πήρα μια μικρή γεύση για το πως λειτουργεί η Δημοτική Αρχή. Ακολούθησαν οι Μεταπτυχιακές Σπουδές μου στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών στην ΑΣΟΕΕ, ενώ παράλληλα εργαζόμουν ως Operations Manager σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων.

Εδώ και 5 χρόνια δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των επιχειρήσεων, διατηρώντας το δικό μου Digital Agency, δυο ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) με αξεσουάρ και μία επιχείρηση αισθητικής.

Όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι δεν εφησυχάζω ποτέ. Και είναι αλήθεια. Αγαπώ να προσφέρω, γι’ αυτό και ο εθελοντισμός είναι κομμάτι της ζωής μου. Έχοντας, μάλιστα, ιδιαίτερη αδυναμία στους τετράποδους φίλους μας, τα ζώα, προσπαθώ να τα φροντίζω και να τα βοηθάω γιατί… κάθε ζωή αξίζει την ευτυχία και την ασφάλεια!

Πιστεύω στη συνεργασία, στη διαφάνεια, καθώς και στη συμμετοχή των πολιτών στις δημοτικές αποφάσεις. Ο στόχος μου είναι να εργαστώ με πάθος, στο πλάι του Δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη και όλης της Δημοτικής Αρχής, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Αλίμου.

Θα εργαστώ σκληρά για να ακούσω τις ανησυχίες σας, ώστε μαζί να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη!

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας και την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω!