Γεννήθηκα στο Μαρούσι στις 14 Μαρτίου 1981. Κατάγομαι από την Κωνσταντινούπολη και την Κρήτη. Από τα εννιά μου χρόνια ζω στον Άλιμο.

Είμαι απόφοιτος του γαλλο-ελληνικού κολλεγίου Αγ. Παρασκευής (LFH) και απόφοιτος αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του Σαλέντο/Νότια Ιταλία. Έχω Μεταπτυχιακό στις Εφαρμοσμένες Αρχαιολογικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μιλάω γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά και λίγα τουρκικά.

Έχω εργαστεί ως αρχαιολόγος στην Αντίκυρα και στη Θήβα Βοιωτίας, στην Αττική και στην Εύβοια.

Το 2014 εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος και ο δήμαρχος μου ανέθεσε λόγω επαγγέλματος την ανάδειξη αρχαιοτήτων. Οι αρχαιολογικοί μας χώροι είναι πολλοί και ιδιαίτερης σημασίας για τον τόπο μας και την ιστορία μας. Στο πλαίσιο αυτό σε συνεργασία και με την εποπτεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων του Πειραιά:

  • Κάνουμε κάθε χρόνο αποψίλωση στους αρχαιολογικούς χώρους (αρχαίο θέατρο Ευωνύμου, Λόφος Πανί, Λόφος Αγ. Άννας κ.α.)
  • Περιφράξαμε τον Λόφο Αγίας Άννας.
  • Ανασκάψαμε τμήμα του λόφου Αγ. Άννας και έγινε συντήρηση των ευρημάτων.
  • Τοποθετήσαμε ενημερωτικές πινακίδες αρχαιολογικού περιεχομένου στον λόφο Αγ. Άννας, στο Αρχαίο θέατρο Ευωνύμου και θα συνεχίσουμε και με άλλους αρχαιολογικούς χώρους

Τέλος στο πλαίσιο της ασχολίας μου με τα αρχαιολογικά του δήμου ήμουν πρόεδρος στην ομάδα εργασίας με αντικείμενο την προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων περιοχής Τραχώνων και το καλοκαίρι του 2018 ανέσκαψα το οικόπεδο Μυρτιδιωτίσσης και Κυθηρίων.
Ασχολήθηκα επίσης με τα φιλοζωικά και ήμουν πρόεδρος της 5μελούς επιτροπής του Δήμου για τα αδέσποτα ζώα, ενώ για δύο χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος του ΘΟΠΑΑ. Εδώ και ένα χρόνο είμαι αντιπρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Ξαναβάζω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο», γιατί αν πίστεψα την πρώτη φορά στο όραμα του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, στην αποφασιστικότητα του, στην όρεξη για δουλειά, τώρα πλέον είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι αγαπάει τον τόπο μας και πρέπει να συνεχίσει το έργο του.
Επιθυμώ να δω τους αρχαιολογικούς χώρους του δήμου μας να έχουν προστατευτεί από το πέρασμα του χρόνου, αναδειχθεί και προβληθεί, έτσι ώστε να ανοίξουν στο κοινό, να γίνουν πόλος έλξης για τους τουρίστες και τους κατοίκους του Αλίμου.
Γιατί ‘Αγαπώ τον Άλιμο’ και την μακραίωνη ιστορία του!