«Γέννημα θρέμμα» Αλιμιώτης.

Εδώ πήγα Δημοτικό (5ο Αλίμου), Γυμνάσιο (2ο Αλίμου) και Λύκειο (Θουκυδίδειο), εδώ συμμετείχα ως αθλητής στην ομάδα μπάσκετ της Α.Λ.Φ.Α., εδώ έκανα τις πρώτες μου παρέες, εδώ εργάστηκα για πρώτη φορά (1987) στην εφημερίδα «η Φωνή του Αλίμου» του πρώην Δημάρχου κου Αργύρη Αργυρίου, εφημερίδα που ως παιδί θυμάμαι να την συντάσσει ο πατέρας μου Μίμης Μενίδης, τις δεκαετίες του ’70 και ’80.

Αφού ολοκλήρωσα τη θητεία μου και τις σπουδές μου στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας δραστηριοποιήθηκα στη γραφιστική και το Marketing λειτουργώντας το πρώτο μου διαφημιστικό γραφείο ADMEN στο Καλαμάκι.

Δημιούργημα του διαφημιστικού μου γραφείου ήταν και η free press εφημερίδα LOCAL  με θέματα ποικίλης ύλης αποκλειστικά για τον Άλιμο.

Έχω εργαστεί σε εταιρείες εστίασης ως υπεύθυνος Marketing και Ανάπτυξης και έχω δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου πετυχημένα concept εστίασης.

Σήμερα ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια εργασίας στο χώρο της διαφήμισης και των επιχειρήσεων αποτελώ:

Ιδιοκτήτης του café bar sports restaurant «ΝΕΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΩΝΙΑ» δίπλα στο υπό κατασκευή γήπεδο της Α.Ε.Κ. στη Νέα Φιλαδέλφεια και ιδιοκτήτης του διαφημιστικού γραφείου «ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ».

Είμαι από το 2015 παντρεμένος με τη δικηγόρο Ιωάννα Ρίζου και πρόσφατα (Δεκέμβριος του 2018) αποκτήσαμε και το πρώτο μας παιδί.