ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ

 

Ονομάζομαι Μανώλης Μιχαλέτος και είμαι  διπλωματούχος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

 

Γεννήθηκα το 1983 και ζω στον Άλιμο από το 1988.

 

Εργάζομαι  στο χώρο της ναυτιλίας, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση του τόπου καταγωγής μου (Νεάπολη Λακωνίας/Βάτικα) και της οικογένειάς μου.

 

 

Από πολύ νέος ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά της πόλης μας, μέσα από τον Σύλλογο της περιοχής Κυθηρίων, την ενορία της Μυρτιδιώτισσας, ενώ παράλληλα ανέπτυξα και πλούσια πολιτική δράση μέσα από τις τάξεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. (Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου 2016-2021 και έκτοτε Αντιπρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα της ΝΔ).

 

Αγαπώ την περιοχή που μεγάλωσα όπου και αποπεράτωσα τις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, έχω παιδικές μνήμες, φίλους και συγγενείς, νοιάζομαι  για τη γειτονιά μου, την Περιοχή Κυθηρίων , καθώς και για  όλο τον Άλιμο.

Σήμερα είμαι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, καθώς εκλέχθηκα για πρώτη φορά το 2019.

Πλέον συμπορεύομαι με την παράταξη ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ καθώς για μένα:

 

“Ο Άλιμος ειναι ο τόπος που μεγάλωσα και αγαπώ. Όχι μόνο οι μνήμες, αλλά και η ανάγκη να έχουμε έναν τόπο αντάξιο για τα παιδιά μας, με ώθησαν αρχικά να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας.

Στην πορεία η εργατικότητα του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και όλης της δημοτικής ομάδας, η ανάγκη των καιρών για συμφωνία και ενότητα στα μεγάλα και σημαντικά και η εξαιρετική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, με ώθησαν στο να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 στο πλευρό του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ‘Αγαπώ τον Άλιμο’, με αποκλειστικό και μοναδικό γνώμονα το όραμά μου για έναν καλύτερο Άλιμο”.