Είμαι η Ειρήνη (Ράνια) Μπράτσικα και γεννήθηκα τον Μάρτιο του 1969 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα,  στην περιοχή της Βούλας.  Το 2001 αγόρασα το σπίτι μου στον Άλιμο, όπου και ζω μέχρι σήμερα.

 

Έχω ένα γιο 21 ετών τον Βασίλη Ταξιάρχη, τελειόφοιτο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

του Πανεπιστημίου Πατρών και τέσσερα σκυλάκια ράτσας Shih Tzu (Cookie, Luke, Rocky & Leia) τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα μέλη της οικογένειάς μας.

 

Έχω τελειώσει το St. George College, Executive Secretary και είμαι  Ιδιωτική Υπάλληλος. Η αγάπη μου για τους τετράποδους φίλους μας και τον εθελοντισμό με έκαναν να δημιουργήσω μία ομάδα στο Facebook, την Shih Tzu ΣιχΤζουδοπαρεουλα- αποκλειστικά με  κηδεμόνες της συγκεκριμένης ρατσας- η οποία αριθμεί πάνω από 2.300 μέλη πανελλαδικά.

 

Δύο φορές τον χρόνο στην Αθήνα και μια φορά τον χρόνο στην Θεσσαλονίκη, διοργανώνω συναντήσεις και σεμινάρια οι οποίες έχουν Φιλανθρωπικό και Φιλοζωικό Χαρακτήρα.

 

Τα τελευταία χρόνια αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται υπό την Αιγίδα του Δήμου μας και βοηθάμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Φιλοζωικη μας.

 

Πριν ένα χρόνο μας φιλοξένησε το Bikin Club και βοηθήσαμε την Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου, Άγιος Αλέξανδρος που φιλοξενεί κακοποιημένα ανήλικα κοριτσάκια, συγκεντρώνοντας χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης. Επίσης εξασφαλίσαμε  κονσέρβες και ξηρά τροφή για τις αδέσποτες γατούλες του Δήμου μας για ένα χρόνο τουλάχιστον.

 

Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του καλύτερου και πιο άξιου Δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη “Αγαπώ τον Άλιμο”,  ούτως ώστε να βάλω και εγώ το μικρό μου λιθαράκι για έναν ακόμα καλύτερο Άλιμο  !!!