Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στον αγαπημένο μας Άλιμο.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Επιλέξαμε σαν οικογένεια να συνεχίζουμε να ζούμε στην ίδια γειτονιά και τα παιδιά μας να βιώσουν την ίδια διαδρομή.

Είμαι πτυχιούχος Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, υποστηρίζοντας την αγωγή, φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών, με απώτερο σκοπό την ολόπλευρη ανάπτυξη και ευημερία τους.

Ενστερνιζόμενη την έννοια της Δια βίου μάθησης, συνεχίζω να επιμορφώνομαι με ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν την Παιδεία και τον Πολιτισμό,

όπως η Ιστορία της Τέχνης, τα Εικαστικά, η Παιγνιόδραση και η ανάπτυξη ατόμων και ομάδων μέσω επιστημονικών μεθόδων προσέγγισης.

 

Aπό το 2022 είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, ενεργό μέλος της Ένωσης Συλλογών Γονέων Αλίμου – όπου και διατέλεσα Γενική Γραμματέας για τη χρονική περίοδο 2022-2023-, πρώην μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και μέλος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Πιστεύω και αγωνίζομαι με συνεχείς δράσεις για ένα δημιουργικό σχολείο, το οποίο θα αποτελεί κύτταρο πολιτισμού για την τοπική κοινωνία.

Γνωρίζοντας μέσω της ειδικότητας μου αλλά και της επαφής με τους συμπολίτες μου, ότι η αλλαγή και η πρόοδος για ένα Δήμο προέρχονται μόνο μέσα από τη συνεργασία, δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη και θα συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αλίμου.

 

Η επιθυμία μου για προσφορά και το Όραμα του Δημάρχου μας, αποτελούν το μοναδικό κίνητρο γι’ αυτή την απόφαση. Με τον ίδιο ζήλο που εργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να γίνουμε όλοι μαζί φορέας αλλαγής και εξέλιξης για το Δήμο μας.

Διότι, όπως είπε και η Helen Keller «Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. .. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά».

 

Όλοι μαζί λοιπόν, για τον Άλιμο που Ζούμε και Αγαπάμε!