Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω όλη μου την ζωή στον Άλιμο.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΣΟΕΕ), και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών executive MBA.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως ανώτατο στέλεχος, με εξειδίκευση τα τελευταία 25 χρόνια στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, κατέχοντας θέσεις σημαντικής ευθύνης για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποτελώ ενεργό μέλος διαφόρων Ελληνικών Ενώσεων Ανώτατων Στελεχών και Ινστιτούτων Διοικητικής Σκέψης όπως:

  • Ινστιτούτο πωλήσεων Ελλάδος
  • Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing
  • Ιδρυτικό μέλος της ” Πολιτεία Γνώσεων “, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία με σκοπό την κινητοποίηση της σύγχρονης επιχειρηματικής και στελεχιακής κοινότητας της χώρας, προάγοντας την οικονομική και κοινωνική ευημερία, με σεβασμό προς τον άνθρωπο τους θεσμούς και το περιβάλλον.
  • Μέλος Διαφόρων παγκόσμιων Ενώσεων Φαρμακευτικών και Ιατροτεχνολικων ειδών καθώς και Ελλήνων επιχειρηματιών στην Υγεία.
  • Ενεργό μέλος αθλητικών σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων, καθώς ασχολούμαι με τον αθλητισμό (αρχικά με το πινγκ – πονγκ και από έφηβος με το tae kwon do διατελώντας και μέλος της Εθνικής ομάδας μας για σειρά ετών).

Στην επαγγελματική μου διαδρομή ανέπτυξα δεξιότητες μέσα από θέσεις διοίκησης μεγάλων εταιρειών (όπως Εμπορικός Διευθυντής της Johnson & Johnson, Boston Scientific Tyco, Όμιλος Γερμανός), οργάνωσης και επίλυσης προβλημάτων μέσα από στρατηγικό σχεδιασμό, δημιουργική και συμμετοχική λήψη αποφάσεων βάσει προτεραιοτήτων και πάνω απ’ όλα διοίκησης ανθρώπων – ομάδων μέσα από το πρίσμα της εμπιστοσύνης-σεβασμού και ευγενούς άμιλλας.