Ονομάζομαι Μαρία Ξένου και είμαι 24 ετών. Σπούδασα Ναυτιλιακά και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μουσική και το τραγούδι.

Ο ´Άλιμος είναι ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα, η γειτονιά που αγάπησα. Θέλησα να κάνω κάτι γι’ αυτή την πόλη, να προσφέρω κάτι στους ανθρώπους της. Έτσι τόλμησα να βάλω στα είκοσί μου χρόνια υποψηφιότητα με τους «Αγαπώ τον ´Αλιμο» και τον Ανδρέα Κονδύλη, γιατί έβλεπα ότι στη διάρκεια της πρώτης τους δημαρχιακής θητείας αποδείκνυαν έμπρακτα ότι «αγαπούσαν» τον Άλιμο.

Είχα την τύχη να εκλεγώ δημοτική σύμβουλος και με ένα ιδιαίτερο αίσθημα ενθουσιασμού και ευθύνης δραστηριοποιήθηκα στα κοινά. Με όλες μου τις δυνάμεις εργάστηκα για τη βελτίωση της ποιότητας στη ζωή των Αλιμιωτών από όποιο πόστο υπηρέτησα ( εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος ηλεκτροφωτισμού και καθημερινών θεμάτων, αναπληρωματικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή, στην επιτροπή Ποιότητα Ζωής και στη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Πρόεδρος σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

Από το 2022- 2023 είμαι Πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου (ΘΟΠΑΑ). Ξαναζητώ την ψήφο σας, αν κρίνετε ότι υπήρξα δημιουργική και αποτελεσματική για την πόλη μας.