Ονομάζομαι Κυριάκος Τρ. Παναγόπουλος, ζω στον Άλιμο από το έτος 1995, έχω μία κόρη την Δήμητρα – Μαρία και τελώ εν χηρεία της συζύγου μου, Αικατερίνης Αγγελή- Παναγοπούλου.

 

Ασκώ από το 1984 μαχόμενη Δικηγορία και σήμερα είμαι Δικηγόρος Αθηνών παρ’ Αρείω Πάγω και Συμβουλίω της Επικρατείας. Προΐσταμαι της Νομικής Υπηρεσίας του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) από το 2004, οπότε στελεχώθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά.

 

Από το έτος 2003 έως και το έτος 2018 διετέλεσα αδιαλείπτως, εξ αρχής, μέλος και Πρόεδρος όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων, τόσο του Βρεφονηπιακού Σταθμού, όσο και των Δημόσιων Σχολείων, όλων των βαθμίδων, στα οποία φοίτησε η κόρη μας, ενώ διετέλεσα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως των Συλλόγων Γονέων Αλίμου.

 

Διετέλεσα , επί σειρά ετών, επίσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Εκτελωνιστών Αλίμου, υπό την ιδιότητα του Γραμματέα αλλά και του Αντιπροέδρου, ενώ έχω διατελέσει και διατελώ, από διάφορες ιδιότητες και θέσεις, μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων και άλλων Συλλόγων και Σωματείων.

 

Σεμνά, Ταπεινά, Αληθινά και Δημιουργικά για τον Άνθρωπο!

 

“Η Αγάπη για τον Άλιμο μας ενώνει και μας οδηγεί”