Γεωργία Παπά (Georgia Papas)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος “Αγαπώ τον Άλιμο” – Ανδρέας Κονδύλης

 

Λίγα λόγια για μένα και γιατί επιδιώκω να επανεκλεγώ δημοτική σύμβουλος.

Γεννήθηκα στην Αρκαδία και στην ηλικία των έξι ετών μετανάστευσα με την οικογένεια μου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1986, μετακόμισα στην Ελλάδα με το σύζυγό μου, Ατσαλόγλου Χρήστο, καθηγητή μαθηματικών και αποκτήσαμε 3 παιδιά, την Δήμητρα (35 ετών), τον Ευθύμιο (29 ετών) και τον Νικόλα (28 ετών).

 

Είμαι μόνιμος κάτοικος Αλίμου τα τελευταία 37 χρόνια. Σ ’αυτό το διάστημα, δημιούργησα το Κέντρο Ξένων Γλωσσών G. PAPAS, το οποίο διευθύνω τα τελευταία 34 έτη. Οι σπουδές μου στα Οικονομικά (Bachelor’s of Science – Northeastern University) και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΒΑ – University of Illinois), μ ’έχουν βοηθήσει στην απόκτηση των αναγκαίων προσόντων και γνώσεων ώστε να διοικώ αποτελεσματικά το Κ. Ξ. Γ. Βοηθώ τους μαθητές της πόλης μας να πιστοποιούν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά, στα Γαλλικά, στα Γερμανικά και στα Ισπανικά, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαιτούμενες δεξιότητες και να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις του 21ο αιώνα.

 

Με πολύ δουλειά και αφοσίωση στο εκπαιδευτικό έργο, το Κ. Ξ. Γ. G. PAPAS έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των μαθητών και των γονέων σαν ένα πρότυπο σχολείο το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σημειώνει πολλαπλές επιτυχίες στη ξενόγλωσση εκπαίδευση. Συμπληρωματικά, τα τελευταία πέντε χρόνια έχω τη τιμή να είμαι πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιστοποιημένης Ποιότητας QLS.

 

Επίσης, από το 2014 έως σήμερα συμμετέχω ενεργά στην ανάπτυξη του Δήμου Αλίμου, με το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου ως μέλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης,

«Αγαπώ τον Άλιμο» με Δήμαρχο τον Ανδρέα Κονδύλη.

 

Γιατί θέλω να επανεκλεγώ δημοτική σύμβουλος; Έχoντας θέσει αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου αρκετές φορές, η απάντηση παραμένει ίδια. Θέλω να συνεχίζω να προσφέρω στο τόπο που αγαπώ, στον τόπο που νιώθω ότι ανήκω. Μπορεί να είναι μια απλοϊκή, συναισθηματική απάντηση, αλλά είναι αυτή που με αντιπροσωπεύει.

 

Συμμετέχω για άλλη μία φορά στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης,

«Αγαπώ τον Άλιμο», γιατί πιστεύω ότι υπό την ηγεσία του Ανδρέα Κονδύλη μπορούν να επιλυθούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα ζητήματα και οι προκλήσεις, που αντιμετωπίζει ο Άλιμος. Γνωρίζοντας τον Ανδρέα από μαθητή, πιστεύω ότι είναι από τους νέους ανθρώπους που σκέφτονται έξω από τα προκαθορισμένα πλαίσια ενός αδιέξοδου συστήματος. Είναι στην πλευρά των άξιων ανθρώπων, αυτών που επιζητούν το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων, αυτών που σκέπτονται με την κοινή λογική.

 

Για να συνεχιστεί η πρόοδος του Αλίμου – όπως αυτή έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια – πιστεύω ότι ο Άλιμος οφείλει να στηρίξει με την θετική του ψήφο τον Ανδρέα Κονδύλη για Δήμαρχο Αλίμου.

 

Έτσι θα υλοποιηθούν τα σχέδια του Δήμου, όπως:

  • Η ανασυγκρότηση των πρότυπων παιδικών σταθμών ώστε να βοηθηθούν όλο και περισσότερες οικογένειες με διευρυμένο ωράριο.
  • Η υλοποίηση νέου Δημαρχιακού Μεγάρου.
  • Η οικοδόμηση δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου δίπλα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο.
  • Η αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας.
  • Η δημιουργία σχολών επιμόρφωσης γονέων.
  • Η πολιτιστική ανάπτυξη, όπως τα σχέδια για τη δημοτική πινακοθήκη, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, το καλοκαιρινό σινεμά,
  • Η δημιουργία δημοτικού νεκροταφείου.

 

Επίσης, με τον Ανδρέα είναι δυνατή η διεκδίκηση των συμφερόντων του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στο Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, έχει εξασφαλίσει 11 οικόπεδα, τα οποία θα μπορέσει να αξιοποιήσει την επόμενη τετραετία.
  • Στη μαρίνα Αλίμου, ώστε από τα έσοδα που θα προκύψουν να δημιουργήσει τις αναγκαίες υποδομές.
  • Στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για νέες επιχειρήσεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών.

 

Σήμερα όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι, απογοητευμένοι από την έλλειψη ευκαιριών στη διάθεσή τους, νοιώθουν την απουσία οράματος που θα τους κατευθύνει. Δεν είναι πρόθυμοι να αναλάβουν δράση διότι αισθάνονται πως οποιαδήποτε δράση τους δεν θα έχει θετική κατάληξη.

 

Θέλω να τους πω ότι αν επιθυμούν να αλλάξουν και να βελτιώσουν τα πράγματα, δεν πρέπει να είναι απλά παθητικοί παρατηρητές. Είναι ανάγκη να συμμετέχουν ενεργά, γιατί αν είναι να γίνει κάτι, είναι στο χέρι τους.

 

Αν θέλουν να συνεχιστεί η πετυχημένη θητεία του Ανδρέα Κονδύλη, πρέπει να δράσουν – να εκφραστούν – να ακουστούν με τη θετική τους ψήφο.

 

Ο Ανδρέας Κονδύλης έχει την σωστή ανάλυση, τη θέληση, την ικανότητα, το όραμα και την όρεξη για δουλειά, για να συνεχίσει να επιλύει τα τοπικά προβλήματα και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα του, που θα κάνει τον Άλιμο μία πρότυπη πόλη τις Αθηναϊκής Ριβιέρας.

 

Η σημερινή εποχή χρειάζεται υπερβάσεις και θα υλοποιηθούν αυτές που θα κάνουμε εμείς οι ίδιοι.