Είμαι πτυχιούχος του  Οικονομικού τμήματος  Νομικής του Πανεπιστημίου Αθήνας

Εργάστηκα επί 28 χρόνια  στην Εθνική Τράπεζα της Ελλαδος, κυρίως ως διοικητικό στέλεχος, στη Διεύθυνση  Δικτύου(Προσωπικού), με αντικείμενο την  επιλογή, αξιολόγηση τοποθέτηση  και εκπαίδευση  των υπαλλήλων , των   στελεχών και του  εποχικού προσωπικού της Τράπεζας.

Εχω εκπαιδευτεί, στους  τομεις  διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, MARKETING και Πληροφορικής.

Έχω επισης πτυχίο Αγγλικής γλώσσας

 

Από  το 2003 μένω στον Άλιμο , με την οικογένειά μου. (Το σύζυγο μου Μπάμπη Καμπούρη καθηγητή πληροφορικής, το γιό μας Χρήστο Καμπούρη μαθητή Α’ Λυκειου και την κόρη μας Μελίνα Βλάχου, πτυχιούχο πληροφορικής του  ΕΚΠΑ)

Απο το  2009 αποτελώ εκλεγμένο μέλος , του Σύλλογου κατοίκων Αμπελακιων Αλιμου και  ασχολούμαι ενεργά  με τα  κοινά  και  τον εθελοντισμό μέσω των διαφόρων κοινωνικών και ψυχαγωγικών δράσεων που διοργανώνουμε.

 

Τον Ανδρέα Κονδύλη γνώρισα για  πρώτη φορά το 2003, όταν, ως δημοτικός συμβουλος τότε , επισκέφτηκε τη γειτονιά μου, τα “Αμπελακια”, προκειμένου να επιλύσει ένα σοβαρό  χωροταξικό θέμα.

Εντυπωσιαστηκα από το ενδιαφέρον, την επιμονή και τη  συνέπεια  των λόγων  και των πράξεων του, που συνέβαλαν άμεσα στην  οριστική  διευθέτηση του προβλήματος.

Έκτοτε αποτελώ  ένθερμη  υποστηρικτρια  –  και θαυμαστρια  ταυτόχρονα –  αυτού του ανθρώπου , ο οποίος έχει μεταμορφώσει  και αναβαθμίσει τον Άλιμο, όσο κανένας άλλος  δήμαρχος μέχρι σήμερα!

 

Συμπορεύομαι λοιπόν με την  Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Αγαπώ τον Άλιμο ” και με τον Ανδρέα Κονδύλη, προκειμένου να συμβάλλω καθ’ οιονδήποτε τρόπο,   στην πρόοδο και υλοποίηση των    κοινών οραμάτων που έχουμε, για την  πόλη μας τον  Άλιμο.

Στην περίπτωση πουμου ανατεθεί έργο  θα ήθελα  ν’ ασχοληθω με  την κοινωνική προσφορά, κυρίως προς  τους ασθενεστερους  οικονομικά  συμπολίτες μας και με την   ανάπτυξη του Πολιτισμού και των Τεχνών στο Δήμο μας.

Προσβλέπω στη στήριξη σας.

Με τη Νικη!

 

Αθηνά Παραγιουδάκη

τ.Τραπεζικό Στέλεχος

Τηλ:6930769857

aparagioudaki@yahoo.gr

Facebook Αθηνά Παραγιουδακη

Ιnstagram: athenaparagioudaki

Tik tok :athenaparagioudaki