Γεννήθηκα στη Αθήνα, όμως επέλεξα να ζω στον Άλιμο εδώ και 20 σχεδόν χρόνια.

Είμαι Δικαστική Επιμελήτρια από το 2000, έχοντας έρθει πρώτη στις σχετικές εξετάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ασχολήθηκα με τα κοινά του επαγγελματικού μου κλάδου, με στόχο να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάδελφοί μου, οι οποίοι με τιμούν επί 20 χρόνια με την πρώτη θέση Συμβούλου στις αρχαιρεσίες του κλάδου μας.

Διετέλεσα για 10 χρόνια Γενική Γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών του Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου και Λαμίας, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία, που μπορώ να αξιοποιήσω και για τον Δήμο μας.

Είμαι μητέρα ενός παιδιού 10 χρόνων, που πηγαίνει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.

Η διάθεσή μου να προσφέρω στην πόλη που ζούμε και αποτελεί το σπίτι μας, με οδήγησε  να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, στηρίζοντας τον Δήμαρχό μας.

Πιστεύω βαθιά στην ιδέα του εθελοντισμού  και έχω τη θέληση να προσφέρω, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας.

Όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο-πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συστρατευθώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ» με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας.