Γεννήθηκα το 1971 και από τότε κατοικώ μόνιμα στον Άλιμο. Έχω δυο παιδιά,την Αναστασία και τον Φίλιππο που πηγαίνουν αντίστοιχα στο 3′ Λύκειο & 3′ Γυμνάσιο Αλίμου. Σπούδασα Μηχανολογία στο ΤΕΙ Κοζάνης. Στη μετέπειτα πορεία μου,εργάστηκα στην IBM στο τμήμα ελέγχου και εγκατάστασης λογισμικών προγραμμάτων. Στη συνέχεια εργάστηκα σε εταιρεία εισαγωγής και εμπορίου σιδήρου στο τμήμα μηχανογραφησης .Η πορεία μου συνεχίζεται στο τμήμα πωλήσεων της TASTY FOODS και αργότερα της COLGATE.Από το 2001 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στην ΟΣΥ ΑΕ (ΟΑΣΑ) ως οδηγός.

Από την πρώτη στιγμή εντάχθηκα στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ” γιατί πίστεψα στον Α. Κονδυλη,στις ικανότητές του και στο όραμα που είχε για την πόλη μας. Έτσι με την εκλογή του ως δημάρχου με όρισε:

  • Μελος ΔΣ Παιδικών Σταθμών
  • Μελος ΔΣ Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
  • Αντιπρόεδρος Δευτεροβαθμιας Σχολικής Επιτροπής
  • Μελος ΔΣ ΘΟΠΑΑ
  • Υπεύθυνος Χορωδίας Αλίμου
  • Μελος Εθελοντικής Ομάδας Αλίμου

Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι μέλος ΔΣ στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εκτελωνιστών και μέλος στον εθελοντικό Σύλλογο Αιμοδοσίας “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.

Αγαπητοί φίλοι / ες,

η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποτελούσε και αποτελεί για μένα ύψιστο καθήκον και τιμή,απέναντι στο τόπο μου και τους συμπολίτες μου.Ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά είναι τρόπος ζωής για μένα.

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του πετυχημένου δημάρχου Α.Κονδύλη και δηλώνω “παρών ” στις δημοτικές εκλογές.

Η επιτυχία ενός δημάρχου κρίνεται από την ικανότητα του να δίνει λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δήμου. Να τους εμπνέει εμπιστοσύνη και να τους κινητοποιεί.

Εφόδια μου,το θάρρος και η ικανότητα,η πίστη και η αποφασιστικότητα,η εμπειρία και το όραμα.

Για έναν Αλιμο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ”